Knowledge On the Spot,

expert voor effectief leren en gedragsverandering

Knowledge On the Spot zet alles op alles zodat alle medewerkers de noodzakelijke competenties voor jouw organisatie hebben, deze bewust inzetten om het doel van jouw organisatie te bereiken en zelfstandig de juiste competenties inzetten bij veranderingen.

Spots of Knowledge garandeert dat jouw organisatie veranderingen waar menselijk gedrag een rol speelt, goed aanpakt, de juiste stappen zet om tot duurzame gedragsverandering te komen en zelfredzaam is bij toekomstige gedragsverandertrajecten

Hoe we dit doen?

image/svg+xml
Door doelgerichte, praktijkgerichte trajecten uit te werken
die respect hebben voor de eigenheid van elke medewerker en die vertrekken vanuit de waarden, de noden en de ambitie van de organisatie.
image/svg+xml
Door ons te baseren op wetenschappelijk onderzoek
om die aanpak te kiezen waarvan we weten dat ze werkt om competenties te ontwikkelen en gedragsverandering op lange termijn te realiseren.
image/svg+xml
Door een hands-on multidisciplinair team in te zetten
dat expertises combineert uit de arbeids- en de gedragspsychologie, de gedragseconomie, de pedagogiek en de strategische communicatie.

Welke partnerships hebben we?

Knowledge On the Spot is al jaren een betrouwbare en erg kwalitatieve partner van

Poolstok op het vlak van leren en ontwikkelen. Alle vennoten van deze organisatie kunnen dan ook via deze overeenkomst op een heel makkelijke manier met ons samenwerken.

Met Kortom, de vereniging voor overheidscomunicatie, en Vonk, het netwerk voor interne communicatie, hebben wij al jarenlang een fijne samenwerking. Via deze twee organisaties kan je je inschrijven voor opleidingen die zich speciaal richten tot communicatieprofessionals.

We werken al van bij onze start erg nauw samen met een aantal sectoren, denk aan de metaalsector, de retailsector, de horecasector en podiumkunsten. Voor de eerste drie geven we ook de opleidingen voor mentoren werkplekleren.

Voor Pearson verzorgen wij een reeks opleidingen voor hr-medewerkers die zich willen accrediteren voor persoonlijkheidsbevragingen.

Scroll naar boven